Half Price - noua destinație de shopping must-see

Half Price : Noua destinație de shopping must-see

După deschiderea VIP la care am avut onoarea să particip, inaugurarea Half Price din București a fost evenimentul pe care i-am sfătuit pe toți prietenii mei să-l bifeze cât mai devreme. Nu doar pentru că primii 100 de clienți primeau câte un voucher în valoare de 100 lei pentru prima zi de cumpărături, ci pentru că am fost plăcut surprinsă de propria experiență de shopping aici. 

Sacou Pimkie, Jeanși G-Star, Geantă Tommy Hilfiger , Curea Unmade Copenhagen

Pe lângă spațiul imens în care este amplasat Half Price, în care, culmea, nu ai nicio șansă să te pierzi, datorită bunei organizări a fiecărei secțiuni, am fost întâmpinată de atitudinea jovială a personalului, gata să te ajute oricând, cu orice ai nevoie. Așadar, să începem sesiunea de shopping!

Trebuie să recunosc că, pe lângă fashion, punctul meu sensibil este amenajarea interioară. După multe „Wow!!”, „wow..”, „Wooow”, printre stenderele cu haine, mi-am croit drum spre partea din spate a magazinului, unde se află obiectele decorative și piesele de mobilier. O paletă cromatică variată, diverse materiale, de la ceramică, la sticlă, în stil minimalist nordic sau potrivit pentru un interior extravagant, textile pentru bucătărie – tot ce poți visa pentru locuință se află chiar aici. Mi-a fost destul de greu să mă desprind de toate acestea, dar scopul vizitei mele era altul, așa că am revenit la partea de modă. 

Sacou Pimkie, Jeanși G-Star, Geantă Tommy Hilfiger , Curea Unmade Copenhagen, Pantofi sport Puma

Pentru că ador pantofii, mi s-a părut potrivit să mă opresc prima dată aici, unde am descoperit că, doar pentru numărul meu, sunt patru culoare cu rafturi de-o parte și de alta, ticsite cu toate categoriile posibile de încălțăminte, de la sandale, la cizme. Sectorul pantofilor per total este egal, dacă nu chiar mai mare, cu un magazin de specialitate de sine stătător. Iar asta se aplică pentru aproape fiecare categorie, de la haine, la genți, accesorii, sport, inclusiv pentru partea dedicată animăluțelor de companie.

Sacou Pimkie, Jeanși G-Star, Șapcă Pimkie , Recipient pentru lichide CCC

Marea surpriză a fost să descopăr câteva piese de colecție ale unor branduri de lux, precum Chloe, Dolce&Gabbana sau Gucci. Totuși, m-am gândit să îmbin utilul cu plăcutul și m-am concentrat pe ce simțeam că am nevoie, așa că m-am oprit la o pereche de pantofi sport Puma, unul dintre brandurile de sport legendare. Nu am ales o pereche clasică, ci am optat pentru o variantă din piele metalizată argintie cu șireturi din satin, care știu că dau un twist semi glam oricărei ținute în care îi voi purta. 

Șapcă Pimkie , Sacou Pimkie,

Am mers mai departe către haine, unde, printre miile de umerașe, am găsit un sacou scurt cu umeri supradimensionați 80s, de la Pimkie, și o pereche de jeanși G-Star cum nu am crezut că voi purta vreodată, având o croială originală răsucită, cu efect 3D. Mi-a atras atenția și un cardigan clasic cu naturi sidefii, de la Christian Berg, la care m-am gândit instant că merge declinat în multe lookuri. Am mers către cabinele de probă, care sunt, de asemenea extrem de spațioase și de confortabile. 

Cardigan Christian Berg, Ochelari de soare Polaroid
Geantă Tommy Hilfiger
Recipient pentru lichide CCC

Cele trei piese vestimentare alese mi-au dat ideea unui mix de stiluri, pe care trebuie să-l completez cu accesorii pe măsură. Polaroid este unul dintre brandurile mele preferate de ochelari de soare, care, la Half Price, dispune de o selecție de modele din care oricine poate găsi perechea perfectă. Eu am ales rama wayfarer, potrivită atât pentru un context clasic, cât și pentru unul sport. Gențile de mici dimensiuni sunt pe gustul meu și am avut norocul să găsesc un model interesant de la Tommy Hilfiger, pe care nu-l mai văzusem în altă parte. Am ales și o șapcă  Pimkie dintr-o textură asemănătoare stofei, în nuanța specifică celui mai frumos anotimp, pe care de abia îl așteptam. Și pentru că urmează plimbările lungi, city break-urile și activitățile de tot felul, am găsit un recipient funny și stylish de la CCC, ideal pentru un smoothie delicios sau pentru apă. Sau, de ce nu, chiar pentru gin, așa cum scrie pe el.

Sacou Pimkie, Jeanși G-Star, Curea Unmade Copenhagen,Recipient pentru lichide CCC

Ajunsă la casele de marcat, mi-am dat seama că Half Price poartă acest nume dintr-un motiv extrem de bun – prețurile de aici sunt cum nu am văzut niciunde altundeva. Reducerile există pe întregul parcurs al anului și ofertele noi apar mai tot timpul, inclusiv în ceea ce privește brandurile de lux. Așa că dacă încă nu ai trecut pragul magazinului, nu mai sta pe gânduri, dar fii pregătită să îți rezervi măcar două-trei ore. La fața locului vei înțelege perfect de ce. Spor la cumpărături și la descoperit peste 3000 de branduri!

Vizitează site-ul Half Price aici.

Fotografii de Roxa Bădiliță

Poți citi și acest articol despre shopping.

Andreea Leța
Posts created 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.