„Nu sunt frumoasă, dar sunt antipatică”

„Bună, eu sunt Andreea, bine ai venit pe site-ul meu.”

M-am gândit inițial să încep așa, apoi am avut instant în ureche vocea Andreei de la Vodafone și, cum confuziile de toate felurile sunt la ordinea zilei (odată, la Sinaia, m-a oprit o doamnă foarte încântată pentru că, în sfârșit, avea posibilitatea să facă poză cu doamna Marin, if you know what I mean… ), am zis să lămurim puțin situația. Deci: 

Bună, eu sunt Andreea Leța* și mă bucur că te pot primi, în sfârșit, în sufrageria mea virtuală. Și cum gătesc chestii comestibile de extrem de puțin timp, măslina și atenția o să întârzie, asta dacă nu ai tu deja un pahar de gin pregătit. Însă te voi putea servi cât de curând cu tot ce știu și cu tot ce fac mai bun și mai frumos pe lume. Sau, mă rog, cu lucrurile care îmi plac mie mult, știi tu, alea cu mult auriu și cu un pic de mov, și cu o pană în vârf musai! 

Și cum ar zice Bunica, „Nu sunt frumoasă, dar sunt antipatică”, aici, unde nu cred că o să am prea curând un editor sau un redactor-șef (Mama, sper că citești. Merci, pup), o să-mi folosesc vocea aia mișto, pentru care era să fiu plătită altfel decât sunt deja, că să-ți povestesc câte-n lună și-n stele. Știi că-mi plac mult și poveștile, mai ales cele în imagini.

Așa că ia un loc, așează-te confortabil în fotoliu și ai puțină răbdare. În cel mai scurt timp o să ne plimbăm prin toată casa mea de idei, până ajungem la dulap, acolo unde vei descoperi tot ce am ascuns de-a lungul timpului. Inclusiv scheleți. Literalmente.

Pupici regali, cum am zice eu și prietena mea din copilărie

Foto: arhiva personală

* [L – E – Ț – A] Se citește fix așa, fără niciun „e”, fără niciun „i”, „ă” absolut exclus, fără nimic în plus, promit.

Andreea Leța
Posts created 31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.