Lorelei Bratu x Kaya – Campanie, decembrie 2019

Foto: Matei Buță

Art director & Stylist: Andreea Leța

Makeup artist: Claudiu Burcă

Hairstylist: Adrian Gherghe/Robert Both Studio

Producers: Lorelei Bratu x Kaya

Starring: Virginia Usiku, Stela Bizdu, Vergine Santa Frida, Florentina Tănase, Lorelei Bratu, Bianca Sauciuc

Meet the team:

Mă bucur că am făcut parte dintr-unul dintre cele mai ambițioase și inedite proiecte vizuale de la noi, în care rolurile principale au fost acordate mai degrabă unor personalități, decât unor modele, fiecare reprezentând un sector de public nișat, diferit, special, atipic, în afara standardelor, adică reprezentând linia unde se termină tiparul și începe frumusețea.

De aici lipsa tușelor unui proiect comercial convențional și picturalitatea fiecărui portret, pentru care întreaga echipă îi mulțumește lui Matei, unul dintre fotografii mei preferați. Seamănă puțin cu Rembrandt…

Lorelei nu cred că mai are nevoie de nicio introducere, așa că o să las imaginea să vorbească de la sine în ceea ce o privește, însă nu pot trece chiar așa de ușor peste ambiția ei de a-și împlini visul unei colecții de rochii, despre care mi-a vorbit încă de când ne-am urcat prima dată în avion spre Istanbul, atunci când niciuna dintre noi nu prea știa ce hram poartă cealaltă. Decât că ea e ușor sărită de pe fix și că eu sunt cam tăcută și cam dark. Colaborarea cu brandul românesc Kaya a fost una dintre cele mai bune decizii. Și nu doar pentru că avem noi fotografiile astea în portofoliu acum.

Pe Claudiu l-am cunoscut cu ocazia unei altei campanii și m-a fascinat din prima naturalețea gestului de a realiza un makeup, creativitatea și felul lui de a vizualiza rapid exact ce trebuie să redea prin machiajul lui. Iar despre Adrian, tot ce pot să spun e că, pe lângă faptul că e un super băiat, mai e și un haristylist foarte talentat.

Andreea Leța
Posts created 31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.